8 de febr. 2010

LA COMUNITAT BLOCAIRE DEL GAUDÍ

El passat 4 de febrer el blog de Sant Feliu On Line de l'Ajuntament va publicar una entrada on parlava del bloc de l’Ampa i també feia referència a aquest bloc i, en general, la xarxa de blocs de la nostra escola. Aquí en podeu llegir el contingut de l’entrada que van publicar.
La llista de blocs de l’escola està creixent, i fa uns dies s’hi han afegit dos més, el de 2on i el de P3. Des d’aquí els volem donar la benvinguda a la “xarxa de blocs gaudinians” i els feliciten per contribuïr amb el seu temps i ganes, perquè l'objectiu del blocs és facilitar als pares la informació referent al seu curs.
Animem a tothom a participar amb comentaris, suggeriments i aportacions per tal de mantindre vius els blocs de l’escola.
Ah! I als nous editors dels blocs els hi volem dir que no dubteu en fer-nos qualsevol consulta als més veterans.
Moltes felicitats!

1 comentari:

Sant Feliu On Line ha dit...

Reiterem les felicitacions per mantenir aquesta xarxa de blocs i donar exemple de com una entitat entén la realitat actual i l'entorn que es trobaran el seus fills durant el seu desenvolupament.

Doneu exemple al sistema educatiu, a les administracions i a la comunitat de mares i pares. No tot són portàtils per als nens i pissarres digitals. Aquestes eines no serviran de res si no hi ha algú que estigui preparat per assolir els nous reptes que comporta la tecnificació de les aules.

Per suposat, us tornem a oferir ajut si teniu algun dubte.

Ànim!