8 de maig 2010

PROJECTE "GAUDÍ és compartir"


Els nostres fills/-es han rebut la següent informació que fa referència al projecte de reutilització de llibres que es posarà en marxa el proper curs a l'escola:

"Benvolgudes famílies,

Us informem que hem iniciat un projecte de socialització de llibres de text. Aquest projecte consistirà en què l’escola, mitjançant una subvenció que ha demanat a la Generalitat, comprarà cada any 25 llibres de text per cada classe de Primària. Aquests llibres seran propietat de l’escola, i es deixaran en concepte de préstec a les famílies que decideixin participar en aquest projecte. La participació és lliure i gratuïta, només caldrà ser soci de l’AMPA i signar un compromís de cuidar el llibre i retornar-lo en bon estat a final de curs. Així, aquests mateixos llibres podran ser reutilitzats els cursos següents per altres alumnes.
La intenció és que cada any anem incorporant nous llibres al projecte fins que només quedin els llibres o quaderns d’exercicis. D’aquesta manera esperem, d’una banda, reduir progressivament la despesa anual de les famílies en llibres de text i, de l’altra, contribuir a fer més sostenible i ecològica la nostra escola.
Amb la campanya de llibres us informarem de què cal fer per apuntar-se al projecte i de quins llibres es socialitzaran el proper curs.

La comissió de seguiment i gestió

NOTA: Tot això serà possible si ens donen la subvenció que hem demanat per finançar el projecte. En cas que no ens ho donin, les famílies hauran de comprar els llibres que s’haurien socialitzat."