5 de des. 2011

FESTIVAL DE NADAL


El Festival de Nadal es celebrarà el proper dijous 22 d'octubre al Casal de la Gent Gran. Es farà en dues sessions:
· A les 9:30 hores.-Festival d'Educació Infantil i 1er.
· A les 11:30 hores.-Festival de 2on a 6è de Primària.


I estem convidats a assistir a l'espectacle del curs dels nostres fills/-es.


Quant a la organització del festival, us recordem la informació que el claustre de professors ens ha facilitat a les famílies:


Els nens i les nenes han de venir vestits amb pantaló o faldilla de color fosc i camisa o jersei blanc.


No han de portar esmorzar perquè faran un esmorzar nadalenc a l'escola.


A les 11 hores els alumnes sortiran de l'escola cap al Casal de la Gent Gran amb els professors i acompanyants corresponents. Les famílies han d'anar directament al Casal i entrar a la sala abans que arribin els alumnnes, de manera que quan aquests ho facin, tothom estarà acomodat als seients assignats.


Qui vulgui filmar o fer fotos s'haurà de mantenir al fons o als costats de la sala però no es podrà aproximar a l'escenari.


Una vegada comenci la sessió no es pot marxar, fins que aquesta finalitzi. Quan acabi el festival, cap a les 13 hores aproximadament, les famílies hauran de sortir a l'exterior del Casal i, a continuació, els nens i nenes aniran sortint per classes de manera ordenada, de manera que les famílies els podran recollir per marxar cap a casa.


Els professors portaran a l'escola els alumnes de menjador i aquells que no puguin ser recollits per les seves famílies al Casal o que no tinguin autorització per marxar sols/-es.


L'horari de dijous 22 de desembre és de 9 a 13 hores.