12 de juny 2008

Aquesta informació ha estat publicada al Blog de l'AMPA:


Benvolgudes famílies:
Un cop més ens posem en marxa per facilitar-vos la compra dels llibres de text per al curs vinent.Com en els darrers anys la venda de llibres la farem a través de la llibreria JOSSA. Els socis de l’AMPA obtindran un 13% de descompte en el preu dels llibres. A més, les famílies que siguin socis de l’AMPA podran gaudir d’un 10% de descompte en qualsevol compra que facin a la llibreria JOSSA durant el proper curs.

Aquest any hi ha hagut una reforma en els plans d’estudis que ha afectat principalment el Cicle Mitjà. És per això que l’escola ha hagut d’esperar a que estiguessin disponibles els nous llibres de 3er i 4art per poder avaluar les diferents propostes de les editorials. Ahir mateix ens han facilitat la llista dels llibres de 3er i 4art. Tant aviat com tinguen els preus us els farem arribar.Per els altres cursos, encara falten alguns preus, quan els tinguen també us els farem arribar. A continuació us detallem els passos que caldrà seguir:

  • Fer un ingrés de 17 Euros en concepte de quota de soci de l’AMPA a la CAIXA PENÈDES número de compte 2081 0060 13 3300010429 indicant els cognoms de l’alumne i el curs que farà en la descripció de l’ingrés. Recordeu-vos de fer un sol ingrés per família.
Per facilitar el registre de Socis adjuntem una fitxa que debeu complimentar i entregar a l’AMPA o a la bústia que tenim a la porta juntament amb el comprobant del ingrès o transferencia.
  • Dirigir-se a la llibreria JOSSA (passeig Comte Vilardaga nún.1, al costat del pas a nivell) per fer la reserva dels llibres que es desitgin. Caldrà fer un pagament de 30 Euros per alumne/a a la Llibreria en concepte de paga i senyal.
La data límit per fer la reserva és el dia 16 de juny.


Els llibres es podran recollir a l’escola Gaudí els dies 9 i 10 de Juliol en l’horari següent:Matí: 10 A 12 h.Tarda: 17 a 19 h.

En el moment de l’entrega dels llibres s’abonarà EN EFECTIU l’import que quedava pendent en fer la reserva. Aquest dia també us donarem el Carnet de Soci.

Us recordem que és un servei només pels socis.
Estem a la vostra disposició, per qualsevol dubte.