6 de juny 2008

Informació d'interès per a tothom publicada al blog de l'AMPA.
Us demanem la vostra participació i col·laboració
MOCIÓ A L'AJUNTAMENT

Benvolgudes famílies:
Degut a que l’ajuntament de Sant Feliu no realitza les millores que fa molt temps demanem ni estableix un calendari amb el seu pressupost per a realitzar-les, en l’últim Consell Escolar amb data 28 de maig, es van prendre una sèrie de mesures per dur a terme, L’escola ja té 34 anys de vida i necessita arranjaments importants tant d’estructura (esquerdes, reparació dels porxos i terrasses) com de manteniment de l’edifici (lavabos del professorat, lavabos del gimnàs, rehabilitació i pintura del gimnàs, canvi de finestres i persianes, resolució del problema de les inundacions del pati quan plou, canvi del terra dels lavabos nous) i encara podríem seguir......

Després de molts anys de demanar solució a tots aquests problemes, els responsables d’aquesta entitat fan cas omís a les nostres demandes. Ja estem molt cansats !!!!També volem subratllar que cada any ens queixem del pèssim funcionament del servei de neteja de les escoles, sense que haguem notat mai cap millora, més aviat el problema s’ha agreujat.


Davant de totes aquests esdeveniments, les mesures a prendre, que es van aprovar en el Consell Escolar van ser:
-Recollir signatures de totes les famílies (també poden signar veïns, amics, etc) per portar-les a la propera sessió del Ple.
-Un cop recollides les signatures, presentar una moció amb totes les queixes i demandes.
-Aquesta moció, s’adjuntarà amb totes les signatures recollides i un grup de pares del Consell Escolar i de l’ AMPA, professors i nens, aniran al Ple del mes de juny on es llegirà la moció i es lliuraran les signatures recollides.

Quantes més signatures tinguem, més força podrem fer.És important que tots els signants posin el seu DNI o TIS al costat.

Atentament, la Presidenta del Consell Escolar.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola, buen trabajo.

ANNA ha dit...

Hola M.Jesus

Me he copiado de tu pancarta en mi blog, es superchula.

Un saludo